UNDERVISERE

Bo Stentoft

Bo Stentoft underviser på kurset. Uddannet akupunktør og cuppingterapeut, samt indehaver af AcuCare ApS, Cupping.dk og Lyngens Akupunktur Klinik.

Bo er specialiseret i Moderne Cuppingterapi, som er en nyere behandlingsform i Danmark. I forbindelse med dette har han grundlagt Cupping.dk. Bo har i de sidste par år udviklet og arbejdet på et nyt cupping system, MuscleCup®, som primært henvender sig til sportsfolk og har i den forbindelse deltaget i restitutionsforsøg i sammenarbejde med TV 2 og Københavns Universitet.

Bo har altid været meget inspireret af den alternative verden samt sund kost og livsstil. Han har mere end 30 års erfaring indenfor styrketræning og asiatisk kampsport.

I 2003, startede Bo som akupunktør i sin egen klinik, ”Lyngens Akupunktur Klinik”. Udover akupunktur tilbyder klinikken også behandlinger inden for bl.a. cuppingterapi og bioresonans.

Lyngens Akupunktur Klinik er velbesøgt og behandler dagligt kunder fra hele Sjælland. Klinikken har et godt samarbejde med mange af de lokale firmaer, sportsklubber og foreninger, som flittigt benytter sig af dens faciliteter til behandling af bl.a. sygdom, skader og smerter.

Sara Maria Dyrberg

Sara Maria Dyrberg, er uddannet akupunktør, cuppingterapeut og ansigts refleksterapeut. Hun er indehaver af akupunkturklinikken Nui i København, hvor hun arbejder til daglig. På klinikken tager Sara Maria udgangspunkt i det hele menneske og behandler alle slags lidelser.

Sara Maria har arbejdet i mode- og skønhedsbranchen siden 1995 og har derfor altid haft stor efterspørgsel på naturlige, kosmetiske behandlinger. Udover klinikarbejde skriver hun bl.a på sin egen blog, og for costume.dk. Derudover underviser hun for cupping.dk– en skole og forum for danske cuppingterapeuter, der her kan udveksle  erfaringer og diskutere spændende cases.

0