MODUL 5: KOSMETISK CUPPING & GUA-SHA

LÆR AT GIVE ET “ANSIGTSLØFT” MED NATURLIGE METODER!

Cupping er en flere tusind år gammel behandlingsform, brugt i mange forskellige kulturer og som senest har ramt den vestlige verden med storm.
Cupping bruges ved mange forskellige lidelser, særligt smerter i bevægeapparatet, ødemer, kredsløbsproblemer, hovedpine og meget mere.
Cupping er en populær behandlingsform blandt både professionelle sportsfolk og Hollywood stjerner og kan naturligvis også bruges kosmetisk med fantastiske resultater!

KURSET FORLØBER OVER TO DAGE:

På kurset lære I hvordan men arbejder med ansigtets bindevæv, hud og muskler med forskellige teknikker og redskaber.

Hvilket effektivt udskiller affaldsstoffer og øger blodcirkulationen – alt sammen noget der løfter, stimulerer til kollagen produktion og giver ansigtet fornyet glød.

Dagene vil bestå af både teori og praktik, så vi kan få øvet så meget som muligt og blive fortrolige med de forskellige redskaber og teknikker der benyttes til at give et “naturligt ansigtsløft”.

KVALIFIKATIONER:

Kurset henvender sig særligt til massører, akupunktører, kosmetologer og andre behandlere der arbejder med bevægeapparatet, og derudover alle der ønsker at stifte et dybere bekendtskab med cupping. Det er en fordel at have kendskab til anatomi, men det er ikke en forudsætning for at deltage på kurset.

PRIS:

Kr. 3.600,- inkl. Frokost, kaffe, te og kage.

Varighed:

12 timer. Fredag kl. 10.00 – kl. 16.00 og lørdag kl. 9.00 – kl. 15.00

BEMÆRK VENLIGST:

Da vi øver på hinanden og behandlingen udføres i olie, er det en god ide at iføre sig undertøj der tåler
at være i kontakt med olie. Medbring eget håndklæde – et der tåler at komme i kontakt med olie. Er
man allergiker og tåler eksempelvis ikke mandelolie, bør man medbringe egen olie.

Du kan bestille vores kurser her

RING PÅ 28 28 72 03 FOR TILMELDING

    MODUL 1. GUA-SHA & TRADITIONEL CUPPINGTERAPIMODUL 2. MODERNE CUPPINGTERAPIMODUL 3. MUSCLECUP® BEHANDLINGMODUL 4.BINDEVÆVSMASSAGE MED SUGEKOPPERMODUL 5.KOSMETISK CUPPING OG GUA-SHAMODUL 1-2-3MODUL 4-5MUDUL 1-5

    0